Einde van een boeiende tijd als voorzitter

Toen ik een paar jaar geleden de organisatie van de Muziek Herfstweek overnam, was mijn insteek dat ik een soort tussenpaus zou worden. Al gauw kwamen er meer mensen om mij heen staan en eind vorig jaar hebben we een nieuw bestuur kunnen vormen. Het is een leuke, goed samenwerkend bestuur geworden en ik vond het zo plezierig, dat ik nog wel even door wilde gaan.

Corona kwam er echter tussen. Ik heb zodanig last van long-covid, dat ik mij genoodzaakt zie mij terug te trekken als voorzitter van deze boeiende club. Ik doe dat met pijn in het hart, maar met het geruststellende gevoel, dat de Muziek Herfstweek in goede, enthousiaste handen is.

Vanaf 1 maart 2024 zal het bestuur bestaan uit:
–        Janette van der Aa (voorzitter)
–        Jet van Scheindelen (secretaris)
–        Netty Verschuren (penningmeester)
–        Junior van Rijn
–        Henk Oostrom

Ik hoop jullie in ieder geval in de komende herfst als deelnemer te ontmoeten.
Hartelijke groet en heel erg bedankt voor de samenwerking.

Nico de Koning