locatie/prijs 2024

In het hart van het Brabantse land, aan de rand van de Loonse en Drunense duinen, ligt Groepsaccommodatie Beukenhof. Het vroegere Capucijnenklooster is nu een ideale plek voor verzorgde groepsvakanties, feesten en andere evenementen.

De prachtige tuin is een oase van rust. Die rust en de verzorgde arrangementen geven het gevoel van even niets moeten, het wordt geregeld. Dat is het gevoel dat het leven goed is in het Brabantse land. Door de renovatie is Beukenhof goed toegankelijk en van alle gemakken voorzien.

De Beukenhof in Biezenmortel

Beukenhof is op maat in te delen en ieder gedeelte heeft dan zijn eigen privacy. Grote groepen kunnen de hele accommodatie gebruiken.

Beukenhof beschikt over ruim 100 slaapkamers. Bij gebruik van 2 personen per kamer is er een standaardcapaciteit van 200 personen. Dus meer dan genoeg voor de Muziek Herstweek.

De prijs in 2024 is helaas weer hoger, voornamelijk door verhoging van de tarieven van de Beukenhof. Je betaalt nu € 735,- voor een verblijf in een 2- of 3-persoonskamer. Let op: dit is de prijs voor zondag 11 uur tot vrijdagavond (5 overnachtingen).

Een 1-persoonskamer (of 1 persoon op een 2-persoonskamer) kost € 175,- extra.

In de prijs is inbegrepen het verblijf, alle maaltijden, koffie en thee en natuurlijk de begeleiding door onze muzikaal leiders. Drankjes aan de bar dien je echter zelf te betalen.

Het is mogelijk een overnachting van vrijdag op zaterdag bij te boeken voor €50,- (incl. ontbijt). Zeker doen, want de laatste avond is meestal de gezelligste…

Adres

Beukenhof 
Capucijnenstraat 46 
5074 PJ Biezenmortel
Nederland

E info@beukenhof.nl

T +31 (0)13 511 2499
F +31 (0)13 511 5045

Er is ruime parkeergelegenheid bij de Beukenhof. De Beukenhof is in het weekend helaas NIET bereikbaar met openbaar vervoer.

Car-pooling proberen we te regelen; als je niet beschikt over eigen vervoer, of als je iemand mee kunt nemen, geef dat dan aan in het inschrijfformulier. Als er echt niets te regelen valt zorgen we (tegen een geringe meerprijs) voor een busje vanaf station Den Bosch.