Keuzeactiviteiten

Naast de groepsrepetities in de ochtend worden er in de middagen keuzeactiviteiten georganiseerd. Deelname is niet verplicht, ontspannen wandelen in de omgeving is ook een prima tijdsbesteding. Of gewoon samen met een paar andere deelnemers muziek maken kan ook.

De meeste van deze activiteiten worden voorbereid door de al aanwezige muzikaal leiders. Maar in 2024 zijn er een paar extra mogelijkheden.

Op maandagmiddag kunnen we “Tweestemmig zingen op gevoel” verzorgd door Sophie Janna en Margot Merah, beter bekend als The Lasses.

Op dinsdag- en woensdagmiddag gaan de voetjes van de vloer met “Volks- en Balfolk Dansen” verzorgd door dansdocente Sara Damen. De bedoeling is dat deelnemers die de pasjes wat vergeten zijn ze kunnen opfrissen en dat deelnemers die nog nooit hebben gedanst gaan ontdekken hoe leuk het is. Sara stemt haar activiteiten af met de musici van de Werelddansband.

En dit is de laatste keuzemogelijkheid: met name instrumentalisten kunnen aan het einde van elke middag (na de andere keuzeactiviteiten) repeteren met de Werelddansband: het orkest dat op de laatste dag de muzikale omlijsting van een dansprogramma verzorgt. De feestelijke afsluiting van de Muziek Herfstweek!