Berichten

 • 2024: Druk achter de schermen!
  Hoewel de Muziek Herfstweek 2023 nog maar net is geweest is het nieuwe bestuur al druk bezig met de voorbereidingen voor 2024. Natuurlijk komt er weer een gevarieerd aanbod, speelt de wereldband weer de sterren van de hemel en mag er gedanst worden! Zodra er meer bekend is, vind je dat hier. Of volg ons … Lees verder 2024: Druk achter de schermen!
 • update Iers Samenspel
  13 september 2023: Helaas kan de groep ‘Iers samenspel’ dit jaar niet doorgaan! Guy Roelofs heeft al wel zijn medewerking voor volgend jaar toegezegd. Dan wordt het waarschijnlijk een Keltische groep!
 • De Inschrijving is geopend
  Vanaf vorige week, maar officieel vandaag, kan je je weer inschrijven voor de volgende Muziek Herfstweek. Heb je eerder mee gedaan, dan krijg je daar ook via e-mail bericht van. Op deze site is nu ook alle informatie beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven, om jouw favoriete workshop niet mis te lopen.
 • Ad Boonman neemt afscheid
  In 2012 organiseerde Ad Boonman voor het eerst de ‘Herfstweek XXL’ toen nog onder de vlag van de SVN. Geleidelijk aan paste de Muziekherfstweek niet meer goed binnen de kaders van de SVN en besloot Ad samen met mede-organisatoren zelfstandig verder te gaan. Daarmee was het voortbestaan van de Muziek Herfstweek gered. Iets waarvoor Ad … Lees verder Ad Boonman neemt afscheid
 • Coronabeleid
  Van enkele deelnemers en geïnteresseerden krijgen wij vragen over ons coronabeleid. Oktober is nog ver weg en de toekomst is wat lastig te voorspellen. De afgelopen twee herfstweken hebben we mede dankzij enkele maatregelen coronavrij weten te realiseren. De ernst van de besmettingen is flink afgenomen. Het aantal besmettingen daalt momenteel (augustus 2022) maar de … Lees verder Coronabeleid