locatie/prijs 2019

De locatie van de Muziek Herfstweek is vertrouwd:
Conferentiecentrum De Glind (in De Glind, bij Barneveld).
Dit is al jaren de vaste thuisbasis van de Muziek Herfstweek. Er zijn 50 eenvoudige een- en meerpersoonskamers met uitstekende bedden. Gezamenlijke douches en toiletten bevinden zich op de gang. De Glind is heerlijk gelegen in een rustige, groene omgeving die uitnodigt voor een wandeling. Bovendien beschikt de Glind over een uitstekende keuken waar rekening kan worden gehouden met speciale dieetwensen!

DSCI0804

Prijs voor deelname Muziek Herfstweek 2019 :
In verband met de grote belangstelling voor de Muziek Herfstweek is de wens om zoveel mogelijk slaapmogelijkheden binnen de Glind te benutten. Bij voldoende bezetting kan de organisatie namelijk een grotere variëteit aan genres aanbieden en daarmee nóg beter aansluiten bij de wensen van de deelnemers.

Om het aantrekkelijker te maken om een kamer te delen wordt dit jaar een onderscheid in prijs gemaakt tussen eenpersoonskamers/ tweepersoonskamers/ gedeelde kamers met stapelbedden.

1 persoonskamer  €525,– (vol)
2 persoonskamer €495,– (gedeeld)
De gedeelde kamer met stapelbedden levert nog eens een extra korting van maar liefst 50 euro op. De prijs hiervoor is €445,–.
Genoemde prijzen zijn per persoon, inclusief kamer, alle maaltijden en deelname aan alle muziekactiviteiten van zondagavond 20 oktober t/m zaterdagochtend 26 oktober 2019.

 

Annuleren met teruggave van (een deel van) de inschrijvingskosten is mogelijk tot uiterlijk een week vóór het evenement. Wij zijn -in verband met de gemaakte afspraken- helaas genoodzaakt daarvoor €200,– in rekening te brengen. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Indien gewenst kan overigens bij allerlei organisaties online een annuleringsverzekering worden afgesloten. Kosten hiervoor zijn ongeveer €30,–. Wij kunnen hierin verder niet bemiddelen of adviseren; afsluiten is voor de verantwoordelijkheid van de aspirant deelnemer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *