Alle berichten van organisatie muziekherfstweek

Corona en de Muziek Herfstweek

De wereld staat op zijn kop door Corona. Allereerst dan ook sterkte voor wie de strijd met dit virus moet aangaan en dan vooral de ernstig zieken en hun naasten. En hulde aan de zorgverleners!

Voor wat de Muziek Herfstweek betreft…. het is nu een voordeel dat het nog een tijd duurt voordat het oktober is. Vooralsnog gaan wij ervan uit, dat dan de grote crisis weg is en dat het sociale leven en evenementen weer doorgang zullen vinden. Uiteraard, als daar aanleiding toe is, zullen wij de deelnemers van 2020 berichten.

Voor nu: blijf positief, blijf gezond en maak muziek!

muzikale groet van Ad, Johan en Janette

Taraf groep bijna vol!

Het gaat hard: de groep van Monique is vrijwel vol. Er is nog plaats voor 1 of akkoordinstrument zoals gitaar, accordeon, harp of keyboard. Tevens plaats voor percussie, eventueel gecombineerd met zang. Een zangeres of zanger moet tevens een instrument (op laag niveau) bespelen. Alleen zang vraagt teveel wachten. Blazers zijn er voldoende. Een enkele viool of cello zou kunnen als voldaan is aan de wens voor akkoordinstrumenten.

Monique Lansdorp!

Monique Lansdorp komt dit jaar (opnieuw) een groep leiden tijdens de Muziek Herfstweek en we zijn daar heel blij mee! Monique heeft haar sporen in de volksmuziek reeds lang verdiend en ook als docent wordt zij hoog gewaardeerd. De eerste inschrijvingen vanwege haar komst zijn inmiddels dan ook een feit!

Binnenkort zal de inhoud van haar workshop ook nader bekend worden; houd hiervoor deze website in de gaten.

En wil je onze nieuwsbrief ontvangen? Laat het weten via info@muziekherfstweek.nl, dan sturen we je deze toe!

En op naar Muziek Herfstweek 2020!

Twee weken geleden zaten we er nog middenin, maar de Muziek Herfstweek 2019 is voorbij gevlogen. Kijk vooral ook eens naar de reacties uit onze enquête (onder de tab: reacties). Geweldig om het enthousiasme daaruit te mogen lezen.

 

En gezien dat enthousiasme gaan wij achter de schermen natuurlijk weer hard aan de slag voor de volgende Muziek Herfstweek. Welke groepen gaan we aanbieden en welke docenten? We zullen ongetwijfeld weer voor allerlei dilemma’s komen te staan….

houd onze website en Facebook in de gaten!

Op naar de Muziek Herfstweek 2019!

En ja hoor, ook in 2019 organiseren we de Muziek Herfstweek.  2018 was (weer) een groot feest en we gaan ervoor om dat in elk geval te evenaren.

Wil je erbij zijn? Ga snel kijken bij het diverse aanbod. En hoewel het inschrijfformulier nog niet helemaal gereed is,  kan je al aangeven dat je wilt inschrijven.

 

welkom muziekmakers!

Logo Muziek Herfstweek def       Hartelijke welkom op onze website!

Als je op zoek bent naar lekker samen repeteren in een bepaald genre volks-wereldmuziek, zowel voor zangers en/of instrumentalisten, dan ben je hier aan het juiste adres!

Bij de muziekherfstweek kun je je een heerlijke week lang volledig bezighouden met muziek maken en luisteren samen met anderen in de repetities, tijdens één van de spontane sessies of op het open podium. Ook zijn er optredens van de docenten en van band(s).

En heb je alles gelezen en toch nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Je vindt onze contactgegevens onder ‘home’ in het menu.

Muzikale groet,

de organisatie van de Muziek Herfstweek

Ad Boonman/Franc Janssen/Johan Akkermans/Janette van der Aa